Mzda do 1940 Eur. Príspevok na dopravu až do 180 Eur. Výplaty možne 2krát do mesiaca. Nástup Ihneď. Nástupné vreckové až 250 Eur

Trade Job družstvo
Dlhodobá brigáda
Ut 30.4.2024 19:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Práca v nadnárodnej spoločnosti, ktorá sa zaoberá montážou brzdových strmeňov do automobilov renomovaných značiek ako sú:Škoda, Mercedes, Bentley, Audi.V závislosti od obtiažnosti danej práce je táto pozícia vhodnejšia pre mužov.Zaučíme Ťa, prax nie je nutná. Nástup ihneď.Miesto výkonu práce: TrenčínNáplň práce:* obsluha najmodernejších výrobných strojov a zariadení (osádzanie a montáž brzdových platničiek, klipov);* vizuálna kontrola kvality a manipulacia zmontovaných produktov* manipulácia s bremenami;* pomocné práce.Práca na 3 alebo 4 zmenyMožnosť práce aj na NADČASStrojárske vzdelanie - výhodouPrax v strojárskom alebo automobilovom priemysle - výhodouMzda:od 7,50 - 11,00 €/hod - sazby podľa praxe+ bonus za dochádzku+ rôzne benefity+ nástupné vreckovéZÁLOHY MOŽNÉ KAŽDÝ TÝŽDEŇ!!Práca možná na pracovný pomer aj na živnosť.Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte sa nám ozvať formou SMS, mailu, zavolať , prezvoniť :Kontakt:0915 436 111mail: personalne.workhouse@gmail.com Termín nástupu: IhnedDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: vyplácanie mzdy v dohodnutý termín+ individuálne správanie ku každému zamestnancovi+ týždenné zálohy + príspevok na dopravu+ bonus za odporucenie+ zvýšenie mzdy po skúšobnej dobe+ nástupné vreckové+ rôzne benefityInformácie pre uchádzača: Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte sa nám ozvať formou SMS, mailu, zavolať , prezvoniť :
Kontakt:
0915 436 111
mail: personalne.workhouse@gmail.com
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:spoľahlivosť
chuť pracovať
precíznosť

Trade Job družstvox

Stručná charakteristika spoločnosti: Naša spoločnosť ponúka komplexný personálno-poradenský servis, ktorý zohľadňuje klientove individuálne požiadavky a potreby. Pre svojich klientov zabezpečujeme profesionálny prístup založený na dôvere, osobnom prístupe a vzájomnom rešpekte.
Kontakt: Trade Job družstvo

Ďalšie brigády

Barman/čašník

Trenčín
Dlhodobá brigáda

Pomocný čašník

Trenčín
Dlhodobá brigáda
Ďalšie brigády Trenčín (63)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 7 111 ľudí online.