Brigáda - skladník/olepovač

ags 92, s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Št 2.5.2024 18:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme zodpovednú posilu na brigádu ako skladníka/olepovača do nášho tímu v sklade s dojčenským sortimentom v Senici.Náplň práce:- Označovanie, olepovanie a vkladanie návodov k tovaru podľa platných predpisov- Inventúra skladových zásob- Preberanie a uskladnenie tovaru na skladové pozícieČo od Vás očakávame?- Dbať o poriadok na pracovisku a dodržiavať pracovnú dobu.- Plnenie pokynov nadriadeného- Pracovné úlohy plniť kvalitne, hospodárne a načas.- Zákaz fajčenia a telefonátov počas pracovnej doby.- Ďalšie povinnosti podľa príkazov nadriadených. Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: Čo Vám môžeme ponúknuť:- Byť súčasťou tímu – jednotky na trhu ČR a SR v krásnom obore dojčenského sortimentu a materstvo.- Spolupráca formou Dopč - 4,5 EUR/hod.- Pracovná doba v dohodnuté dni od 6:00 - 14:30 hod.- Priateľský a otvorený prístup.- Príjemné pracovné prostredie v sklade v Senici.Zaujala Vás naša ponuka, napíšte nám:Prečo si myslíte, že sa k nám hodíte a čo Vás najviac láka?Pridajte tiež svoje CVNásledne Vás budeme kontaktovať e-mailom alebo telefonicky o ďalšom postupe výberového konania :)
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

ags 92, s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme skupina ags92 s.r.o., a sme hrdí, že môžeme byť súčasťou najkrajších chvíľ v živote rodičov.

Kto sme?

Sme najväčší distribútor a predajca svetových značiek dojčenského sortimentu na českom, slovenskom, poľskom a maďarskom trhu.

Distribuujeme značky ako Philips AVENT, Chicco, Kinderkraft, Skip Hop a okrem distribúcie vyrábame a rozvíjame aj našu vlastnú značku Petite&Mars.

Vlastníme sieť maloobchodných predajní Feedo, ktoré ponúkajú široký sortiment dojčenského tovaru. Tieto predajne sú úzko prepojené s našimi internetovými obchodmi, ako sú www.feedo.cz, www.feedo.sk, www.feedo.hu a www.predeti.sk, ktoré sú najväčšími špecializovanými obchodmi v oblasti detského tovaru v Čechách, na Slovensku a Maďarsku.

V ags92 nás je cca 220 v 4 krajinách s centrálnym skladom o rozlohe 11 500 m2 skladovej plochy. Máme majiteľov, ktorí sa priamo podieľajú na rozhodovaní o stratégii vedenia firmy, čo nám dovoľuje sa rozhodnúť rýchlo a následne rýchlo realizovať dôležité zmeny.

www.ags92.com
Kontakt: ags 92, s. r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 175 ľudí online.