Barista

San Domenico, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Po 6.5.2024 0:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Príprava kávy a alkoholických a nealkoholických nápojov, komunikácia so zákazníkmi, práca s pokladňou, čistota na pracovisku, práca vo vyťaženej obľúbenej kaviarni. Termín nástupu: Asap Druh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: Práca v mladom priateľskom kolektíve v obľúbenej kaviarni blízko centra mesta, príjemné prostredie. 8 h zmenyInformácie pre uchádzača: Kaviareň San Domenico je obľúbeným miestom mimo ruchu Hlavnej ulice, avšak s charakteristickým miestom na Dominikánskom námestí v blízkosti trhu. Svojim zákazníkom ponúka zdravšie alternatívy jedál a nápojov so zameraním na ľudí s rôznymi intoleranciami alebo alergiami.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Skúsenosti s prácou v bare sú potrebné, znalosti z oblasti kávy, komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, schopnosť pracovať pod tlakom, zvládanie stresových situácií, ochota učiť sa nové veci, hygienické minimum, prípadne ine kvalifikácie v odbore

San Domenico, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Koncept inovatívnej kaviarne s v dizajnovom prostredi s dobrou hudbou . Domenico je obľúbeným miestom v centre Košíc, zamerané na zdravé jedlo, kvalitnú kávu, domáce limonády, kvalitné sypané čaje. V našej ponuke nájdete vždy čerstvé dezerty, ktoré si sami pripravujeme.
Kontakt: San Domenico, s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 4 770 ľudí online.