Grafik

FaxCopy a.s.
Dlhodobá brigáda
Po 6.5.2024 19:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme vhodného kandidáta na pozíciu grafik do predajne Faxcopy v Nitre.Náplňou práce je:- obsluha zákazníkov, predaj tovaru a poskytovanie služieb- tvorba a výroba grafických návrhov- vyhotovovanie grafiky priamo v predajni podľa požiadavky klienta, návrhy oznámení, pozvánok, vizitiek, bannerov, polepov a rôznych iných produktov, ktorých výrobu ponúkame v našich pobočkách. Ponúkaný plat: Od 1100.00 – do 1300.00 EUR/mesiacPredpokladaný plat 1100-1300€, základ 5,32€/hod. + príplatky a odmeny podľa dosiahnutých výsledkov.Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - práca v malom kolektíve v stabilnej spoločnosti- školenia, odborný rast- zamestnanecké zľavy- karta MultisportInformácie pre uchádzača: V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, pošlite svoj životopis.
Na pohovor pozveme iba vybraných záujemcov, odpovedať budeme všetkým uchádzačom, prosíme však o trpezlivosť. Ďakujeme za pochopenie.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Výhodou je prax v podobnej oblasti a príjemné vystupovanie. 

Absolventov zaučíme.

FaxCopy a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť FaxCOPY pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991. V počiatkoch sa jej činnosť sústredila na dovoz kancelárskej techniky značky Canon na slovenský trh, postupne bola vybudovaná sieť viac ako 40 predajní v celej SR s cieľom byť k zákazníkom najbližšie a poskytnúť im komplexné služby aj v oblasti grafiky a polygrafie. Veľmi úzka spolupráca so spoločnosťou Canon pretrváva dodnes, najmä prostredníctvom dcérskej spoločnosti CBC Slovakia s.r.o.
Kontakt: FaxCopy a.s.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 6 157 ľudí online.