Pracovník príjmu materiálu v klinickom laboratóriu - brigáda na leto

SK-LAB, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 7.5.2024 13:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Práca na príjme a recepcii v klinickom laboratóriu: príjem materiáluidentifikácia materiálutriedenie materiáluzadanie do informačného systémuoverovanie správnosti poskytnutých údajovstarostlivosť o klientov - osobný kontakt a komunikácia, privítanie, starostlivosť o čakajúcich klientovpráca na recepcii - telefonický kontakt s klientelou pomocné práce - dezinfekcia, čistenie Termín nástupu: 15.6.2024Druh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: Informácie pre uchádzača: Brigáda na leto na obdobie: od 15.6.2024 do 31.8.2024
Pracovná doba: 8:00 – 12:30
Podmienka: očkovanie proti hepatitíde B
Požadované vzdelanie:študent strednej školy
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:
  • pozícia si vyžaduje chuť učiť sa nové veci a záujem o odbor laboratórnej diagnostiky
  • dobré komunikačné schopnosti, kultivovaný slovný prejav
  • asertivita, zvládanie záťažových situácií
  • vysoká odolnosť voči stresu
  • proklientské správanie
  • vysoká miera zodpovednosti
  • schopnosť pracovať samostatne ako aj v tíme

SK-LAB, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: SK-LAB je klinické laboratórium poskytujúce širokú paletu laboratórnych vyšetrení v odbornostiach klinická biochémia, klinická imunológia a klinická mikrobiológia. Pri našej práci kladieme dôraz na kvalitu, odbornosť a individuálny prístup k pacientovi. Sme presvedčení, že medzi číslom a výsledkom laboratórneho vyšetrenia je zásadný rozdiel pre pacienta aj pre jeho ošetrujúceho lekára. Čísla je možné vyprodukovať v krátkom čase, vo veľkom množstve a pri minimalizácii nákladov, ale plnohodnotný výsledok, ktorý odpovedá na klinickú otázku a pomáha k určeniu diagnózy vyžaduje zodpovednú a maximálne erudovanú prácu.

Podieľame sa aj na riešení viacerých neštandardných projektov predstavujúcich odbornú výzvu a vyžadujúcich invenciu a kreativitu pri ich riešení. Príkladom je LC-MS/MS metóda pre stanovenie Fosfatidyletanolu, ktorú sme vyvinuli a zaviedli do rutinnej prevádzky v spolupráci s Odborným liečebným ústavom psychiatrickým Predná hora, dlhodobá spolupráca s Neuroimunologickým inštitútom Slovenskej akadémie vied v oblasti výskumu Alzheimerovej demencie, alebo spolupráca s Fakultnou nemocnicou s poliklinikou F.D. Roosevelta pri vyšetrovaní pacientov zaradených do transplantačného programu.
Kontakt: SK-LAB, s.r.o.

Ďalšie brigády

Obsluha čerpacej stanice Dalioil Lučenec

Lučenec
Dlhodobá brigáda

Predavačka v remeselnej pekárni FRANZ

Lučenec
Dlhodobá brigáda

Sťahovanie nábytku

Lučenec
5,5 € / hod.
Ďalšie brigády Lučenec (5)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 6 398 ľudí online.