Recepčný/Recepčná v hoteli v Bojniciach

Bojnice
BOMBOVO cestovná kancelária s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Ut 7.5.2024 13:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Ponúkame prácu recepčného/recepčnej v Hoteli Belassi v Bojniciach. Hlavnou pracovnou náplňou je:starostlivosť o hotelových hostí od príchodu po odchod (spracovanie príchodov, odchodov vrátane fakturácie, riešenie individuálnych požiadaviek pred/počas a po pobyte, podávanie informácií o udalostiach v Bojniciach)predaj a riešenie dopytov potenciálnych hostí - hotelových aj eventových, vrátane komunikácie s hosťami aj kolegami (e-mailom, telefonicky, osobne)aktívna komunikácia s ostatnými kolegami ohľadom priorít, zmien v rezerváciách, či požiadavkáchpráca s hotelovými rezervačnými systémami (Horec, booking.com, expedia.com)komunikácia v slovenskom aj anglickom jazykuIde o prácu na plný uväzok v dvojzmennej prevádzke (6:00 - 22:00), v prípade študentov o brigádnickú prácu cez víkendy a popoludnia. Ponúkaný plat: Od 800.00 – Ide o minimálnu ponúknutú mzdu. Konečná ponuka bude zohľadňovať skúsenosti a schopnosti uchádzača.Termín nástupu: 1.6.2024Druh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Kreatívna a zaujímavá práca v malom príjemnom kolektíve. Možnosť práce so zahraničnou klientelou, aktívne využitie znalostí anglického jazyka.
Požadované vzdelanie:študent strednej školy
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Očakávame slušnú komunikáciu (písomnú aj verbálnu), schopnosť pohotovo reagovať na požiadavky a sťažnosti klientov, samostatnosť a správne vyhodnotenie situácie. 

Pozícia tiež zahŕňa aj predajné aktivity, t.j. je potrebné vedieť ponúknuť klientovi služby, ktoré preňho majú pridanú hodnotu.

BOMBOVO cestovná kancelária s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme cestovná kancelária ktorá prevádzkuje Horský hotel LOMY, Horná Ves pri Partizánskom a Hotel Belassi v Bojniciach a už viac ako 20 rokov sa venujeme práci s deťmi.
Kontakt: BOMBOVO cestovná kancelária s. r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 6 372 ľudí online.