Brigádnik _Servisný technik

ROTHLEHNER pracovné plošiny s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 7.5.2024 17:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Ak si študent, alebo momentálne hľadáš zamestnanie a rád by si si privyrobil, ponúkame ti možnosť získať u nás odbornú prax. Hľadáme asistenta k technikovi k rôznym opravám, následnej diagnostike a programovaniu zdvíhacích pracovných plošín, prívesných a auto plošín.Pomoc pri pravidelných servisných prehliadkach pracovných plošín. Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: Každodenné nové výzvySkvelý pracovný tím ľudíTeambuildingy, firemné benefityPonúkame budúce pracovné miesto v stabilnej a perspektívnej nadnárodnej spoločnostiPravidelné odborné školeniaFlexibilný pracovný časInformácie pre uchádzača: Ak si sa v tejto práci našiel, pošli nám svoj životopis s fotografiou.
Pracovný pohovor sa uskutoční v Nitre.
Hľadáme nových kolegov z okresu Nitra a blízkeho okolia.
Ak máš šikovného spolužiaka, kamaráta tak povedz aj jemu o nás.
Máme priestor až pre dvoch brigádnikov do nášho tímu.
Odpoveďou na tento inzerát, či zaslaním tvojho životopisu a prípadne ďalších osobných materiálov do spoločnosti ROTHLEHNER pracovné plošiny s.r.o., dávaš súhlas k spracovaniu a uchovaniu tvojich osobných údajov podľa zákona 428 Z.z. o ochrane osobných údajov. Tento súhlas platí až do jeho odvolania písomnou formou.
Požadované vzdelanie:študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Zaujmeš nás ak: máš vzdelanie zamerané na elektrotechniku alebo hydromechaniku.
Posunieme ťa na zahraničné školenia od našich partnerov.
Podporíme tvoje komunikačné a organizačné schopnosti, privíta ťa skvelý tím ľudí.
Ak si zodpovedný, čestný a samostatný, neváhaj nás kontaktovať!

ROTHLEHNER pracovné plošiny s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme mladý, dynamický tím, ktorý každodennú výzvu berie hrou. Naša pomoc klientom je samozrejmosťou. Pomáhame našim kolegom byť kompetentnejší v pracovnej i osobnej oblasti. U nás je každý deň iný, monotónnosť sa u nás nenosí, to je hnacia energia pre úsmev na tvári.

Zaoberáme sa predajom a servisom moderných pracovných plošín od roku 1976. Svojimi obratmi a počtami predaných kusov ovplyvňujeme rozhodujúcim spôsobom slovenský i európsky trh v oblasti pracovných plošín. S úspechom sa tak podieľame na celkovej modernizácii a skvalitnení služieb v tomto odvetví. Snažíme sa s mladým kolektívom dosiahnuť méty a preto je heslom našej spoločnosti: "Premýšľame vo výškach s nohami na zemi."
Chceš byť, patriť do nášho tímu? Tak sa prihlás!
Kontakt: ROTHLEHNER pracovné plošiny s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 6 127 ľudí online.