Čašník / čašníčka

Giraltovce
HOTEL ALFA s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 7.5.2024 17:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - uvedenie hostí- poskytnutie pomoci pri výbere jedál a nápojov- prijímanie objednávok hostí- promptné servírovanie jedál a nápojov- obsluha hostí na profesionálnej úrovni, zdvorilé správanie- dôkladná znalosť jedálneho lístka- inkasovanie platieb /práca s pokladňou/- tímová spolupráca a ochota pomôcť kolegom- príprava a aranžovanie miestností a slávnostných prestieraní- účasť na príprave a obsluhe pri slávnostných akciách- dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku- sledovanie skladových zásob- občasná práca s bowlingovým programom, udržiavanie čistoty na hracej ploche, dezinfekcia bowligových topánok, hracích gúľ, dotykových plôch Druh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Odmeny z akcií alebo obratuInformácie pre uchádzača: V prípade, že spĺňate požiadavky a máte záujem zúčastniť sa výberového konania, pošlite nám svoj štruktúrovaný životopis s kontaktnými údajmi. Pri zasielaní životopisu, uvádzajte prosím súhlas s evidenciou a spracovaním Vašich osobných údajov v internej databáze spoločnosti pre účely výberového konania. Ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Kandidáti, ktorí spĺňajú stanovené kritéria budú pozvaní na osobný pohovor. Za pochopenie vopred ďakujeme.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- vysoké pracovné nasadenie, záujem pracovať v danej oblasti
- príjemné vystupovanie, komunikatívnosť
- pozornosť
- sebaovládanie
- flexibilita
- zmysel pre poriadok, precíznosť
- zodpovednosť
- praktické myslenie
- manuálna zručnosť

HOTEL ALFA s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: MIESTO, KAM SA KAŽDÝ RAD VRÁTI...
Hotel Alfa je elegantný trojhviezdičkový hotel s podmanivou atmosférou a štýlom, ktorý sa nachádza v centre mesta Giraltovce.
História hotela sa začala písať od roku 1972. Svoju novú etapu započal v roku 2013 po rozsiahlej rekonštrukcii, ktorá skvalitnila a rozšírila poskytované služby.
Komfortne vybavené izby, reštaurácia, kaviareň, relax zóna a najnovšie aj moderne zariadený bowling s kaviarňou osloví jednotlivca aj skupiny. Hotel je ideálnym miestom pre usporiadanie spoločenských udalostí, stretnutí alebo školení.
Veríme, že aj pre Vás bude Hotel Alfa miestom, kam sa radi vrátite.
Kontakt: HOTEL ALFA s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 943 ľudí online.