Sprostredkovateľ druhého piliera

BORA Broker s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Ut 7.5.2024 20:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - Budeš aktívne prezentovať výhody starobného dôchodkového sporenia (SDS) v nákupných centrách a univerzitách- Sprostredkovanie SDSHľadáme jedinečných ľudí, ktorí sú pripravení vstúpiť do sveta obchodu a pridať zábavu do svojho pracovného života.Miestom výkonu práce sú nákupné centrá či univerzity nachádzajúce sa v blízkosti Vášho bydliska = primárne oblasť Bratislava a okolie, západné Slovensko, Košice a okolie. Ponúkaný plat: Od 2000.00 – Ide iba o hrubý odhad priemerného počiatočného zárobku - Príjem je závislý od výkonu a potenciálne od následného kariérneho postupuTermín nástupu: ASAPDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: - Atraktívne odmeňovanie, neohraničené- Flexibilný pracovný čas a sloboda- Individuálna možnosť kariérneho rastu- Vzdelávanie a odborná príprava vo všetkých fázach kariéry- Podpora pri získavaní odbornej spôsobilosti v príslušnom sektore finančného trhuInformácie pre uchádzača: Výberové konanie sa uskutoční na základe zaslaných životopisov v termínoch a miestach, ktoré budú uchádzačovi oznámené na ním zadanú emailovú adresu v dostatočnom predstihu.

Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov, za pochopenie ďakujeme.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

- bezúhonnosť, dôveryhodnosť, samostatnosť a flexibilita, príjemné vystupovanie, dobré komunikačné schopnosti, ambícia osobnostného a odborného rastu


Si komunikatívny a nebojíš sa výziev? Máš cieľovo orientovaný prístup, odhodlanie pracovať a zmysel pre humor? Túžiš po zaujímavých výzvach a nechceš byť viazaný v kancelárii? Je pre teba dôležité žiť naplno a užívať si život? ?Ak si na to všetko povedal áno, môžeš byť presne tým, koho hľadáme! ?Ale čo je pre nás najdôležitejšie?Mať chuť pracovať!

Pretože keď sa chce, tak sa dá dosiahnuť čokoľvek.? Tvoju výrečnosť a aktivitu budeme odmeňovať každý mesiac sumou odzrkadľujúcou tvoj výkon a motivujúcou k aktívnej komunikácii s ľuďmi.

U nás totiž neexistujú žiadne hranice! Šikovní a aktívni nováčkovia si môžu zarobiť už v prvom mesiaci aj vyše 2000€.?

Ak chceš začať novú kapitolu svojej kariéry, pošli nám svoj životopis. 

BORA Broker s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Inzerent je spoločnosť BORA Broker, ktorej hlavnou oblasťou pôsobenia je finančné sprostredkovanie a služby podľa zákona č. 186/2009 o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve v sektore starobného dôchodkového sporenia
Kontakt: BORA Broker s. r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 6 372 ľudí online.