Kuchár/chef de partie

grill pub s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Pi 10.5.2024 16:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Organizácia grilu, šalátového pultu, výroba dressingov, dezertov, príprava polievok, príprava príloh k hlavným pokrmom, dodržiavanie a realizácia zásad HACCP, aktívne podieľanie sa na tvorbe menu a víkendových špeciálov. Správne motivovaného adepta vieme zaškoliť a vytrénovať na požadovanú úroveň. Termín nástupu: ASAP alebo dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Práca v tíme priateľských, lojálnych a nápomocných ľudí. Vyplácanie na týždennej báze. Všetky benefity sú v rámci zákonníka práce /strava,pitný režim,pracovné oblečenie,obuv/ Treba vyskúšať .Informácie pre uchádzača: Uvítali by sme, ak by si mal/mala skúsenosti v kuchyni minimálne na pozícii pomocný kuchár. V našej kuchyni nikdy nie si na smene sám - vždy sme na smene dvaja kuchári a pomocná sila, v exponovaných dňoch ďalšia výpomoc. Náš podnik sa vyvíja, pracujeme na nových projektoch. Staň sa našou súčasťou a realizuj sa.
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Hľadáme človeka pre ktorého gastro segment, v tomto prípade kuchárska práca nie je len nutný zdroj príjmu ale zároveň aj vášeň a patrične sa vie svojej práci oddať precíznym prístupom, dodržovaním správnych postupov a kreativitou v správnom zmysle. Radi by sme našli človeka bez závislostí ktoré mu ovplyvňujú zdravé fungovanie v spoločnosti.

grill pub s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnoosť sa zaoberá službami v gastrosegmente, organizáciou eventov, spoločenských podujatí a produkciou v oblasti potravinárskeho priemyslu. Ponúkame poradenstvo v oblasti tvorby reštauračných konceptov, cenotvorby a nastavení procesov v prevádzkach rôzneho druhu.
Kontakt: grill pub s. r. o.

Ďalšie brigády

Pomocná sila do reštaurácie

Martin
Dlhodobá brigáda

Upratovačka/upratovač Martin

Martin
Dlhodobá brigáda

Expedovanie tovaru v sklade

Sučany
5,3 € / hod.

Expedovanie tovaru v sklade

Sučany
5,3 € / hod.
Ďalšie brigády Martin (33)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 7 217 ľudí online.