Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:
Príprava raňajok pre hotelových hostí počas pracovných dní od pondelka do piatka od 6:00 do 11:00 a následne do 14:00 prípravné pomocné práce smenovým kuchárom podľa inštrukcií. Práca je vhodná aj pre ženu, ktorá má kladný vzťah ku kuchyni a rada varí jednoduché jedlá. Zaškolíme. Raňajky sú servírované formou bufetov. Skladba je široká od šunkových a syrových nárezov, ovocie, zeleninu, cereállie a jogurty, po teplé raňajkové jedlá ako sú praženice, volské oká, párky a pod.Hlavnou úlohou raňajkového kuchára je starostlivosť o kompletný sortiment ponuky a jeho príprava pre čašníka, ktorý dokladá bufety a servíruje teplé jedlá hosťovi.
Termín nástupu:
ihneď
Druh pracovného pomeru:
plný úväzok
Iné výhody:
Príjemné prostredie, mladý kolektív, možnosť profesného rastu, zamestnanecké zľavy
Informácie pre uchádzača:
Výber uchádzačov na základe osobného pohovoru.
Životopisy zasielajte na adresu hurova@hotelbankov.sk
Hotel Bankov, a. s.x
Stručná charakteristika spoločnosti:
Luxusný hotel v krásnom prostredí košického lesoparku, len 10 minút od centra mesta. Hotel má 28 izieb, Lujza Restaurant a Garden Restaurant na letnej terase, kaviareň a tri salóniky, wellness s 3 saunami, bazénom a tepidáriom a jacuzzi. Cieľovou skupinou sú domáci i zahraniční obchodní cestujúci. Domáca klientela využíva služby hotela pri organizácii rodinných osláv, svadieb či kultúrnych podujatí.
Kontakt:
Hotel Bankov, a. s.