Hľadáme čašníka do Holandska s výbornou odmenou - 16.36 €h

Holandsko
VM Recruitment s.r.o.
Dlhodobá brigáda
So 24.8.2024 12:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Pre nášho overeného a  stabilného klienta hľadáme hotelový personál do Holandska na pozíciu čašník/servírka. Prácu nájdeme jednotlivcom, párom alebo skupine kamarátov, študentom  od 18 rokov.Mzda:Od 2100 € v čistom/mesačne za 152 odpracovaných hodínalebo od 13.68€ Brutto /hodina + 18.33 % dovolenkový príplatok ku každej výplate, t.j. 16.36 € Brutto na hodinu. + plus tipy+ plus 20% extra platený nadčas+ ET schéma  (úľava na daniach)+ Rôzne platové ohodnotenie závislé od pracovnej praxe Miesto práce:Holandsko, viacero lokalít,  podľa dohodyMzda:TýždennáPracovné zmeny:Podľa dohody so zamestnávateľomNáplň práce:Obsluhovanie zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi.Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí.Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania.Uvádzanie hostí k voľným miestam na stolovanie.Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov). Termín nástupu: podľa dohodyDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Uchádzač o zamestnanie neplatí žiadne poplatky za sprostredkovateľské služby ani za registráciu pred ani po odchode do zahraničiaPráca na holandskú zmluvu, u certifikovaného zamestnávateľa s možnosťou prechodu na prácu s dobou neurčitou/ TPPZabezpečené ubytovanie, ktoré sa neplatí dopreduMzda každý týždeň aj na slovenský účetRegistráciu BSN (Daňové číslo) v Holandsku vybavuje zamestnávateľ po príchode do Holandska bezplatneRegistráciu na povinné zákonné zdravotné poistenie v Holandsku vybavuje zamestnávateľ po príchode do Holandska bezplatnePoradenstvo ohľadne možností vycestovania do Holandska (cestovné náklady si hradí každý sám osobne podľa aktuálneho cenníka dopravných spoločností)Nástupy sú možné každý týždeňInformácie pre uchádzača: Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí.
Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch.
Neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo emailom.

Vybavenie práce je kompletne bezplatné, rýchle a online bez potreby osobnej návštevy.

Martina Zámečníková
00421 911 784430
info@vmrecruitment.com
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Pracovné skúsenosti na danej pozícii minimálne rok.

Znalosť anglického alebo nemeckého jazyka na úrovni  A2-B1.

Požiadavka na minimálnu dĺžku pobytu 3 mesiace pre študentov.

VM Recruitment s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: VM Recruitment s.r.o. je dynamická personálna agentúra, ktorá sa špecializuje na zprostredkovanie pracovných príležitostí v zahraničí, predovšetkým v Nemecku, Rakúsku a Nizozemsku. S bohatými skúsenosťami na európskom trhu práce poskytujeme komplexné personálne služby pre zamestnávateľov aj uchádzačov o zamestnanie.

Naším cieľom je spájať kvalifikovaných pracovníkov s renomovanými zamestnávateľmi v rôznych oblastiach, vrátane priemyslu, stavebníctva, logistiky a hotelierstva. S individuálnym prístupom k každému klientovi a uchádzačovi ponúkame riešenia, ktoré zabezpečujú obojstrannú spokojnosť.

Naša spoločnosť sa vyznačuje profesionálnym tímom, ktorý poskytuje podporu počas celého náborového procesu, vrátane právnych a administratívnych služieb súvisiacich s prácou v zahraničí. Pomáhame tiež s organizovaním ubytovania, prepravy a školenia pre jednotlivé pracovné pozície.

Sme zaviazaní k spoľahlivosti, transparentnosti a osobnému prístupu, čo sú základné hodnoty, na ktorých stavíme naše dlhodobé partnerstvá s klientmi a zamestnancami. Naša práca prispieva k rozvoju kariéry našich kandidátov a efektívnemu napĺňaniu potrieb našich zákazníkov.

https://www.vmrecruitment.com/
https://www.facebook.com/personalnaagenturaVM/
https://www.linkedin.com/company/vmrecruitment
Kontakt: VM Recruitment s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 323 ľudí online.