Práca v Nemecku: Automechanik s platom od 2800 € čistého, bez nemčiny!

Nemecko
VM Recruitment s.r.o.
Dlhodobá brigáda
So 24.8.2024 12:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Pracuj v Nemecku! Stabilná práca, vysoké zárobky a ubytovanie zabezpečené!Pre nášho overeného a stabilného klienta hľadáme pracovníkov do Nemecka. Ponúkame prácu pre jednotlivcov, partie kamarátov aj študentov s praxou. Pracovné pozície sú na trvalý pracovný pomer s nemeckou pracovnou zmluvou, ktorú obdržíte ešte pred vycestovaním. Nevyžaduje sa znalosť cudzieho jazyka a firma poskytuje zálohy!Aktuálne hľadáme:AutomechanikPomocný pracovníkMiesto práce:  Nemecko (viac lokalít)Mzda:Od 2800 € v čistom mesačne alebo od 17,50 € na hodinu vrátane diétPoobedné a nočné príplatkyPlat závisí od pracovnej praxe, s možnosťou navýšenia po skúšobnej dobeVýplata:Mesačne na slovenský alebo český účetUbytovanie:Firemné ubytovanie v samostatných izbách za 20–30 € na deňMožnosť nájsť si vlastné ubytovanie po príchodeDoprava do práce:Ubytovanie 10-20 minút od pracoviskaPracovné zmeny:Ranné a poobedné zmeny (podľa zákaziek)Prečo pracovať s nami?Stabilná a dlhodobá práca s nemeckou zmluvouUbytovanie blízko pracoviskaZálohy a férová výplata na váš účet každý mesiacPráca bez nutnosti znalosti jazykaNezmeškajte túto príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes!Kontakt: Monika Schawrzova 00421 948 905 430Pripojte sa k nám a získajte stabilnú a dobre platenú prácu v Nemecku! Ponúkaný plat: Od 3800.00 – do 4500.00 EUR/mesiacPoobedný príplatok Nočný príplatokTermín nástupu: DohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Nemecká pracovná zmluva na dobu neurčitú – Získate stabilitu a istotu zamestnania s nemeckou zmluvou na dobu neurčitú.Dlhodobá stabilná práca – Naša práca v Nemecku ponúka dlhodobú stabilitu a možnosť kariérneho rastu.Preplácané nadčasy – Nadčasy sú riadne preplácané, čo vám umožní získať dodatočný príjem za extra prácu.Diéty a ubytovanie – Diéty a ubytovanie sú zabezpečené zamestnávateľom, čím ušetríte starosti a náklady na bývanie a stravovanie.Osobný prístup – Každému uchádzačovi poskytujeme individuálny prístup, aby sme zabezpečili, že všetky vaše potreby a otázky budú riadne vyriešené.Kariérny rast – Ponúkame príležitosti na kariérny rast v rámci firmy, kde môžete ďalej rozvíjať svoje zručnosti a odborné schopnosti.Pracovné a ochranné pomôcky – Všetky potrebné pracovné a ochranné pomôcky sú zabezpečené zamestnávateľom, aby ste mohli pracovať v bezpečnom a pohodlnom prostredí.Tieto výhody a benefity sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny komfort a podporu počas vašej práce v Nemecku, čím zabezpečujú vašu spokojnosť a profesionálny rozvoj.Informácie pre uchádzača: Zaujíma vás práca v zahraničí? Kontaktujte nás ešte dnes!

Naša spoločnosť VM Recruitment vám ponúka rôzne pracovné príležitosti v oblastiach ako sú sklady, hotelierstvo a kvalifikované profesie vo viacerých krajinách. Všetko vybavenie a proces náboru sú kompletne bezplatné a rýchle, pričom všetko môžete vybaviť online bez potreby osobnej návštevy.

Nezmeškajte túto príležitosť a začnite svoju novú kariéru so VM Recruitment!

Kontaktujte nás:
Monika Schwarzová
+421 948 905 430
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Prax/skúsenosti na danej pozícii.
Nemecký jazyk výhodou, ale nie podmienkou.

VM Recruitment s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: VM Recruitment s.r.o. je dynamická personálna agentúra, ktorá sa špecializuje na zprostredkovanie pracovných príležitostí v zahraničí, predovšetkým v Nemecku, Rakúsku a Nizozemsku. S bohatými skúsenosťami na európskom trhu práce poskytujeme komplexné personálne služby pre zamestnávateľov aj uchádzačov o zamestnanie.

Naším cieľom je spájať kvalifikovaných pracovníkov s renomovanými zamestnávateľmi v rôznych oblastiach, vrátane priemyslu, stavebníctva, logistiky a hotelierstva. S individuálnym prístupom k každému klientovi a uchádzačovi ponúkame riešenia, ktoré zabezpečujú obojstrannú spokojnosť.

Naša spoločnosť sa vyznačuje profesionálnym tímom, ktorý poskytuje podporu počas celého náborového procesu, vrátane právnych a administratívnych služieb súvisiacich s prácou v zahraničí. Pomáhame tiež s organizovaním ubytovania, prepravy a školenia pre jednotlivé pracovné pozície.

Sme zaviazaní k spoľahlivosti, transparentnosti a osobnému prístupu, čo sú základné hodnoty, na ktorých stavíme naše dlhodobé partnerstvá s klientmi a zamestnancami. Naša práca prispieva k rozvoju kariéry našich kandidátov a efektívnemu napĺňaniu potrieb našich zákazníkov.

https://www.vmrecruitment.com/
https://www.facebook.com/personalnaagenturaVM/
https://www.linkedin.com/company/vmrecruitment
Kontakt: VM Recruitment s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 327 ľudí online.