Predavač/ka interiérových rastlín a doplnkov / Záhradník

HydroFlora s.r.o.
Dlhodobá brigáda
So 24.8.2024 14:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme nadšenca pre izbové rastliny so záhradníckym vzdelaním!Ak si milovník/milovníčka izbových rastlín, máš záhradnícke vzdelanie a hľadáš prácu, ktorá spojí tvoje vedomosti s tvojím koníčkom, máme pre teba skvelú príležitosť. Do nášho tímu hľadáme šikovného predavača/predavačku. Budeš mať na starosti predaj izbových rastlín, črepníkov, substrátov a príslušenstva, pričom zákazníkom pomôžeš nájsť to najlepšie riešenie pre ich potreby. Ak máš rád veci v poriadku, vieš si zorganizovať svoj čas a chápeš dôležitosť detailov, táto práca je pre teba ideálna.Popis pracovných činností:Predaj a poradenstvo pri výbere rastlín a príslušenstvaAranžovanie rastlín a  tovaru v predajniPríprava objednaného tovaru na odvoz Balenie e-shopových objednávok pre kuriéraČo potrebuješ, aby si na tejto pozícii uspel/a?Poznať základné druhy a nároky bežných interiérových rastlín Chuť pracovať a zabrať, keď je to potrebnéZnalosť slovenského jazyka na komunikačnej úrovniNadšenie pre interiérové rastliny a záhradníctvoVýhodou bude, ak:Máš skúsenosti s podobnou prácou Termín nástupu: ihneď / dohoda Druh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Zamestnanecké výhody, benefity:Zvýšenie platu po zaškoleníPohodlné parkovanie priamo v areáli spoločnostiNarodeninové voľnoZamestnanecké zľavy na náš predajný sortimentFinančný príspevok na stravné nad rámec zákona v hodnote 4,80 € na deňPlochá, „nekorporátna“ hierarchia – sme otvorení tvojim nápadom a iniciatívamPríjemné a moderné pracovné prostrediePracovný odev: košeľa a mikinaAk miluješ rastliny a chceš sa podieľať na tvorbe krásnych interiérov, pridaj sa k nám! Tešíme sa na tvoju reakciu.Informácie pre uchádzača: Stručný profesijný životopis spolu s tel. číslom, zašli prosím na sembera@hydroflora.sk. Vážime si tvoj záujem pracovať v našej spoločnosti a do troch pracovných dní od prijatia žiadosti, budeme kontaktovať vybraných uchádzačov, za účelom poskytnutia priestoru pre osobnú seba prezentáciu.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Požiadavky:
Priateľský a komunikatívny prístup k zákazníkom.
Záujem o kvety a záhradníctvo.
Skúsenosti v odvetví sú výhodou, ale nie sú podmienkou.
Schopnosť pracovať v tíme.
Zodpovednosť a spoľahlivosť.

HydroFlora s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť HydroFlora s.r.o. je od roku 1995 lídrom v oblasti tvorby a údržby interiérovej zelene. Kamenná predajňa so širokou ponukou luxusných dizajnových a samozavlažovacích kvetináčov, interiérových a exteriérových rastlín funguje od začiatku vzniku spoločnosti. Sme výhradným dovozcom nemeckých črepníkov Lechuza pre Slovenskú republiku. Sme partnerom pre maloobchodných aj veľkoobchodných dodávateľov, architektov a designérov.

Ako prví na slovenskom trhu sme začali popri predaji a poradenstve poskytovať aj odborný servis hydrokultúrne pestovaných rastlín. K našim zákazníkom patria spoločnosti IBM, ING Bank, O2, Microsoft ...
Kontakt: HydroFlora s.r.o.

Ďalšie brigády

Dokladanie tovaru do regálov

Bratislava - Devínska Nová Ves
5 € / hod.

Sťahovacie služby

Bratislava
8 € / hod.

Pokladník, pokladníčka v obchodnom reťazci

Bratislava - Ružinov
7,13 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (888)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 333 ľudí online.