Klientský pracovník zákazníckej linky - telefonická podpora M4B - Košice

MAX4BODY s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Pi 30.8.2024 12:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: V tíme MAX4BODY sa stretneš s produktovou radou výživových doplnkov PROTEIN KOLAGEN 2.0, ktoré na SK trh práve prichádzajú. Jedná sa o vedecky podložené receptúry prípravkov, ktoré potrebuje k správnemu fungovaniu každé ľudské telo.Tieto prípravky umiestňujeme na trh všetkými predajnými kanálmi, pričom najväčší dôraz kladieme na spôsob formou “Product Placement“.Na pozícii obchodného manažéra Ťa zaškolíme do spôsobu predaja formou “Product Placement“, ktorým obchodný výsledok požadovaný našou spoločnosťou, určite dosiahneš. PROTEIN KOLAGEN 2.0 je revolučný prípravok, ktorého receptúru vytvoril popredný svetový vedec a jeho distribúcia je na trhu veľmi žiadaná.ČOMU SA V PRÁCI BUDEŠ VENOVAŤ:Telefonickej podpore nášho obchodného tímuTelefonickej zákazníckej podpore pre našich zákazníkovAktualizácie stavov objednávok v CRM systémeTelefonickému kontaktovaniu našich zákazníkov Ponúkaný plat: Od 1000.00 – do 2000.00 EUR/mesiac- 1000 EUR – základná odmena za vykonanú prácu – bez ohľadu na predaj - odmeny odvodené od tržby do výšky 100% zo základnej odmeny - 13. plat vyplácaný 1x ročne 20.12. v každom roku odvodený od objemu predaja za 12 mesiacov Tvojich zákazníkov - provízia za organický predaj cez E-SHOP z Tvojej základne zákazníkov - kariérny rastTermín nástupu: ASAPDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: To, čo sme na tejto pracovnej pozícii pre Teba pripravili, túži mať každý obchodník. Keďže naše portfólio tvoria produkty novej generácie 2.0, aj táto pracovná pozícia je určená pre moderných, dynamických a progresívne zmýšľajúcich ľudí. Hlavným parametrom práce je výkon a pláca. Pre dosiahnutie výkonu máme jasnú stratégiu, ktorú Ťa naučíme a platovo budeš na úrovni násobkov priemernej slovenskej mzdy. Práca, ktorú budeš vykonávať je zároveň školou k tomu, aby si v budúcnosti mohol viesť celé obchodné tímy, ktoré v našej spoločnosti vzniknú. Ambíciou našej spoločnosti je uspieť nie len na SK trhu, ale aj medzinárodne. Preto máme pre Teba pripravené potrebné program osobnostného rozvoja, aby si spolu s nami rástol aj Ty.Informácie pre uchádzača: U nás sa stretneš s prístupom, aký my očakávame od Teba – PROFESIONALITA!
Pošli nám svoje CV a ak existuje niečo, čo by si chcel vedieť a nenašiel si to v tejto ponuke, pokojne nám to napíš do mailu.
Naša personalistka sa s Tebou spojí a odovzdá Ti všetky potrebné informácie k tomu, aby sme spolu vedeli začať spoluprácu.

Ako to u nás chodí:
- ľudí si ku nám vyberáme, preto ťa najprv pozveme na osobný/online pohovor
- predstavíme Ti spoločnosť a naše produkty
- ukážeme Ti prácu
- zaškolíme Ťa
- budeme systematicky zvyšovať Tvoje kompetencie, ktoré v práci budeš potrebovať.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

ČO U TEBA HĽADÁME:

- zmysel pre poriadok a disciplínu
- konštruktívny a systematický prístup k práci
- príjemná komunikácia a vystupovanie u klientov
- pro-zákaznícka orientácia
- ctižiadostivosť a chuť byť v živote úspešný


MAX4BODY s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: V MAX4BODY sa špecializujeme na výrobu a predaj kolagénových doplnkov druhej generácie 2.0, ktoré prinášajú revolúciu v starostlivosti o zdravie. Naša spoločnosť sa zameriava na poskytovanie vysoko kvalitných a účinných doplnkov, ktoré zlepšujú kvalitu života našich zákazníkov.

MAX4BODY vznikla s cieľom priniesť na trh výživové doplnky, ktoré skutočne podporujú zdravie. Veríme v kombináciu prírodných zdrojov a vedeckých poznatkov, čo sa odráža v našich jedinečných produktoch. Naša cesta sa začala s víziou vytvoriť doplnky, ktoré nie sú len módnym výstrelkom, ale skutočným riešením pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoje zdravie a pohodu.

Viac na: https://www.max4body.com/informacie/o-nas/
Kontakt: MAX4BODY s. r. o.

Ďalšie brigády

Hľadáme redaktorov pre Zones.sk

Bratislava, Malacky, Trnava, Trenčín, Liptovský Mikuláš, Žilina, Banská Bystrica, Zvolen, Prešov, Košice
8 € / hod.

Závozník pri rozvoze tovaru

Košice
5 € / hod.

Klientský pracovník

Košice
Dlhodobá brigáda
Ďalšie brigády Košice (168)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 820 ľudí online.