Balička / Práca v sklade

PUELLAvone s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Včera 12:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme zodpovednú a precíznu osobu na pozíciu "Balička v sklade". Vašou hlavnou úlohou bude balenie výrobkov podľa stanovených štandardov a príprava na distribúciu. Zabezpečovanie baliaceho procesu výrobkov.Údržba skladu a rôzne ostatné úlohy podľa pokynov nadriadeného.Dodržiavanie pracovných postupov balenia tovaru.Skladanie a ukladanie rôznych obalových materiálov (krabice, debničky, vrecia, palety atď.).Označovanie balíkov rôznymi etiketami a nálepkami.Triedenie výrobkov podľa rôznych parametrov.Spolupracovanie pri balení a expedovaní tovarov. Termín nástupu: ihneď/dohodouDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: rozpočet na produkty každý mesiac zadarmo,firemné podujatia a teambuildingy,zamestnanecké zľavy.Informácie pre uchádzača: Ak Ti toto všetko znie lákavo, neváhaj a pridaj sa k našej partii a začni tým, že nám pošli svoj životopis. :)

Vážime si všetky žiadosti a záujem pre nás pracovať, avšak pre veľký záujem budeme kontaktovať len vybraných kandidátov. Ďakujeme za pochopenie.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:


  • Zodpovednosť a spoľahlivosť: Dôsledné dodržiavanie pracovných postupov a predpisov.
  • Precíznosť a detailnosť: Schopnosť pracovať s  výrobkami a balíčkami bez chýb.
  • Fyzická zdatnosť: Schopnosť manipulovať s balíkmi rôznych veľkostí a váh (do 15 kg).
  • Rýchlosť a efektívnosť: Schopnosť rýchlo a efektívne vykonávať opakujúce sa úlohy.
  • Tímová práca: Spolupráca s ostatnými členmi tímu v sklade.
  • Flexibilita: Ochota pracovať v prípade potreby nadčas alebo cez víkendy, ak je to potrebné. 
  • Skúsenosti s prácou v sklade: Výhodou, nie podmienkou.
  • Dobrá manuálna zručnosť: Schopnosť rýchlo a efektívne manipulovať s produktmi a baliacimi materiálmi.


Hľadáme brigádnikov, ktorých pracovný čas bude prispôsobený podľa aktuálnych potrieb našej prevádzky. Flexibilita je pre nás kľúčová, preto vás budeme kontaktovať podľa toho, kedy bude potrebná vaša pomoc. Ideálne pre tých, ktorí hľadajú možnosť privyrobiť si na základe voľnejšieho harmonogramu. Vhodné pre študentov alebo ľudí s voľným časom.

PUELLAvone s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme slovenská značka Puella, ktorá bola založená v roku 2020. Sme rýchlo rastúca firma, pôsobíme nielen na slovenskom a českom trhu, ale expandujeme aj do iných európskych krajín akými sú Maďarsko, Poľsko, Slovinsko, Chorvátsko, Rumunsko. Stali sme sa jednotkou na trhu v predaji parfumovaných produktov na pranie a pre domácnosť.
Naším hlavným produktom sú originálne parfumy na pranie, ktoré nahrádzajú bežnú aviváž, ktorú poznáte. Posunuli sme hranice benefitov a účinkov prostriedkov na pranie a predefinovali sme ich na zmyselný zážitok v starostlivosti o bielizeň.
Našou víziou je ponúkať ľuďom produkty, ktoré prinesú do ich každodenného života nový rozmer vône a starostlivosti o bielizeň a telo. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby a proaktívne a s individuálnym prístupom riešiť požiadavky našich zákazníkov.
Kontakt: PUELLAvone s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 946 ľudí online.