Farmaceutický laborant - Rožňava - nástupný bonus 2000 €

ATONA s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 1.10.2024 23:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Naša moderná, bezbariérová rodinná lekáreň na sídlisku v Rožňave, privíta do našich radov nových kolegov na pozíciu - farmaceutický laborant, ktorý dokáže pristupovať k pacientom s úprimným záujmom, je otvorený novým nápadom, robí túto prácu s nadšením.Ak zdieľate s nami naše poslanie: POMÁHAME NAŠIM PACIENTOM VIESŤ ZDRAVŠÍ ŽIVOT a staráme sa o nich ako o členov našej rodiny, čítajte ďalej a staňte sa jedným z nás. Budeme od Vás očakávať, že budete- pracovať 8 hodín denne od pondelka do piatku na trvalý pracovný pomer, prípadne na skrátený úväzok alebo dohodu- vydávať zdravotnícke pomôcky a doplnkový sortiment- pripravovať individuálne pripravované liečivé prípravky- poskytovať odborné informácie a poradenstvo pacientom- vykonávať administratívne práce- viesť skladovú evidenciu- sledovať expirácie doplnkového sortimentu a zdravotníckych pomôcok, liekov- prípadne plniť iné úlohy podľa pokynov od zodpovedného farmaceuta Ponúkaný plat: Od 1500.00 – Priemerná mzda na pozícii je od výšky 1500 € a je tvorená = Hrubá mzda 1200 € + motivačné odmeny.Termín nástupu: DohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - STABILNÉ ZAMESTNANIE V OKRESE ROŽŇAVA - MODERNÉ PRACOVNÉ PROSTREDIE- nadštandardný príspevok na stravu-VOĽNÉ VÍKENDY- pravidelné mesačné motivačné odmeny- finančný príspevok na letnú a zimnú dovolenku - finančný príspevok na cestovné, v prípade potreby služobný byt priamo v Rožňave- finančný príspevok na pracovné oblečenie a obuv- dochádzkový bonus- príspevok na športové aktivity, podpora vzdelávania, team building akcie- možnosť osobného rastu a pravidelná účasť na školeniach a vzdelávacie kurzy na mieruSme stabilná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou na trhu, kde môžeš byť súčasťou tímu skúsených odborníkov a okrem toho, máš možnosť pomáhať ľuďom a byť súčasťou dôležitej oblasti, čo ti bude prinášať veľkú spokojnosť.Informácie pre uchádzača: Hľadáme človeka, ktorý má rád ľudí, svoju prácu a baví ho POMÁHAŤ ľuďom.
Ak píšem o Vás, pošlite nám životopis na email lekarennajuhu@gmail.com, alebo klikni na tlačidlo "reagovať na ponuku". ODPOVIEME KAŽDÉMU. Ďakujeme a tešíme sa na Vás.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
Ďalšie požiadavky na kandidáta:


  • schopnosť komunikovať s ľuďmi, ľudskosť a empatia
  • ochota pomáhať pacientom, kolegom a vedeniu lekárne
  • chuť sa vzdelávať
  • zodpovedný prístup k práci a dodržiavanie stanovených pravidiel
  • doterajšie pracovné skúsenosti nie sú podmienkou
  • pozícia vhodná aj pre absolventov
  • znalosť práce na PC /Word, Excel/

ATONA s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Lekáreň na Juhu vznikla v roku 2014. Sme sídlisková lekáreň orientovaná na poradenstvo a individuálne pripravované liečivé prípravky.
V roku 2022 sme získali ocenenie ZLATÁ FIRMA, na základe pozitívnych hodnotení od našich zákazníkov.
Našim poslaním je pomáhať našim pacientom viesť zdravší život a preto sa o nich staráme ako o členov našej rodiny.
Našim cieľom je vrátiť lekárnikom ich postavenie v spoločnosti a zlepšovať vnímanie postavenia lekárnika v očiach verejnosti.
Záleží nám na našich zamestnancoch a snažíme sa pristupovať ku každému individuálne a vytvárať vhodné zázemie pre ich sebarealizáciu.
Kontakt: ATONA s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 209 ľudí online.