Barman/barmanka

Marthe, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 10.10.2024 22:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme šikovných a pracovitých ľudí do nášho kolektívu na trvalý pracovný pomer, alebo na dohodu(brigádu).Hľadáme ľudí v pozícií barman. V prípade, že ťa pracovná ponuka zaujala, neváhaj nás kontaktovať a my sa budeme tešiť na osobné stretnutie.Náplň práce : -obsluha zákazníkov a s tým súvisiaca komplexná starostlivosť o zákazníkov-príprava drinkov /cocktailov- blokovanie tovaru v pokladni- udržiavanie čistoty na bare- plnenie mesačných cieľov Termín nástupu: ihnedDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Čo ponúkame?•Slušný honorár•Individuálne tringelty•Odmeny z tržby•Kurzy pre čašníkov/barmanov•Možnosť zdokonaľovať cudzie jazyky•50% zľava na akýkoľvek druh nápoja z nápojového lístka mimo pracovnej zmeny•Teambuildingy•Kurz na zlepšenie cudzieho jazykaInformácie pre uchádzača: Good Life je nočný klub v centre Bratislavy , ktorý vyniká svojou originalitou. Ponúkame kvalitné cocktaily , kvalitnú hudbu . Hľadáme posilu do nášho tímu, aby sme pokračovali v tomto nadštandarde. A práve ty nám s tým môžeš pomôcť :-) .Náš tím je perfektný, sme super kolektív, ktorý spolupracuje a drží spolu. Máš sa na čo tešiť a určite zažiješ nové veci a skúsenosti, ktoré oceníš.
Budeme kontaktovať len uchádzačov, ktorí budú vyhovovať našim uvedeným podmienkam. V prípade záujmu, prosím, pošlite štruktúrovaný životopis s fotografiou na e-mail uvedený nižšie!
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:-samostatnosť, flexibilita, prirodzené vystupovanie

Marthe, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Good Life je nový nočný klub v Bratislave, ktorý sa nachádza v Starom meste od augusta 2020. Ponúka príjemné a veľmi atraktívne prostredie s moderným dizajnom pre všetkých milovníkov nočného života v Bratislave, a preto vytvára tú správnu atmosféru. Sme jedineční svojím štýlom a naše eventy sú veľmi zaujímavé a plné emócii.
Kontakt: Marthe, s.r.o.

Ďalšie brigády

Wolt: Atraktívna práca kuriéra v Bratislave!

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Pomocný účtovník

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Kuchár - Rača

Bratislava
Dlhodobá brigáda
Ďalšie brigády Bratislava (616)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 421 ľudí online.