Senior účtovník/účtovníčka v účtovnej spoločnosti

ADU.sk, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ne 13.10.2024 13:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - spracovávanie podvojného účtovníctva v ES POHODA E1- práca v tíme skúsených účtovníkov- triedenie a kategorizácia dokladov- kontrola náležitostí účtovných dokladov- evidencia účtovných dokladov v ES Pohoda- zaúčtovanie v podvojnom účtovníctve- evidencia a zaúčtovanie dlhodobého majetku- evidencia a zaúčtovanie leasingu a úverov- zaúčtovanie skladových pohybov a predajok- zaúčtovanie časového rozlíšenia- párovanie a odsúhlasenie salda záväzkov a pohľadávok- likvidácia a zaúčtovanie bankových pohybov- zaúčtovanie pokladničných pohybov- podklady na spracovanie DPH a KV DPH- podporné činnosti pre inventarizáciu a účtovné závierky Termín nástupu: 01.11.2024 alebo dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - príjemné pracovné prostredie- pravidelné vzdelávanie a odborný rast- priateľský kolektív- možnosť dohodnúť flexibilný pracovný čas- stravovanie plne hradené zamestnávateľom- pravidelná valorizácia mzdy- možný čiastočný home officeInformácie pre uchádzača: Životopis nám zašlite e-mailom na adresu zamestnanie@adu.sk. NEPOSIELAJTE ŽIVOTOPIS ak nespĺňate uvedené požiadavky.
Práca je vhodná pre absolventa vysokoškolského štúdia len v prípade požadovanej praxe.
Vybraní uchádzači budú pozvaní na osobný pohovor ktorého súčasťou bude test schopností a vedomostí.
Vopred sa ospravedlňujeme, ale uchádzačom, ktorí nespĺňajú definované požiadavky nebudeme na mail odpovedať.
Zaslaním životopisu dáva uchádzač súhlas spoločnosti ADU.sk, s.r.o. na spracovanie, správu a archiváciu osobných údajov uvedených v životopise na dobu trvania výberového konania, v zmysle Zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- podmienkou je úplná znalosť práce v ES Pohoda, prax min. 3 roky
- podmniekou je úplná znalosť podvojného účtovníctva
- adekvátna znalosť legislatívy z oblasti účtovníctva, dani z príjmov a DPH postačujúca pre samostatnú prácu

ADU.sk, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Naša spoločnosť ADU.sk, s.r.o. pôsobí v oblasti Auditu, Daní a Účtovníctva (ADU). V ekonomickom systéme POHODA a SOFTIP pre našich klientov ako externá účtovná spoločnosť spracovávame podvojné účtovníctvo, daňové priznania, mzdovú agendu a poskytujeme poradenstvo v oblasti daní a podnikania. Kladieme dôraz na trvalé vzdelávanie a odborný rast. Využívame inovatívne technológie s dôrazom na elektronicke spracovanie dát. Účtovníctvo pre nás neznamená prepis údajov z papierovej formy do elektronickej, väčšinu dokladov spracovávane v elektronickej forme. Podrobné informácie nájdete na našej stránke www.pohodaonline.sk
Kontakt: ADU.sk, s.r.o.

Ďalšie brigády

Výdaj tovaru v sklade

Bratislava - Staré Mesto
8,62 € / hod.

Trener plávania , Plavecká akadémia o.z.

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Výdaj tovaru v sklade

Bratislava - Staré Mesto
6,47 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (616)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 421 ľudí online.