Manipulačné práce v sklade s automob. komponentami. Zabezpečená doprava - práca na 2 zmeny! Možnosť dlhodobej spolupráce. Práca vhodnejšia pre mužov.

PROPLUSCO spol. s r. o.
Dlhodobá brigáda
Št 17.10.2024 17:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Do nášho tímu hľadáme zodpovedných pracovníkov na manipulačné práce v sklade s automobilovými komponentami.Manipulácia s tovarom a komponentami (momentálne nábor spustený na pracovnú pozíciu "baterky")Kontrola kvality a množstva tovaruUdržiavanie poriadku v skladeBalenie komponentov do plastových obalov,kladanie komponentov do pridelených boxov a krabícEvidovanie a označovanie jednotlivých dielovPrichystávanie dielov na export- dvojzmenná prevádzka - ranné a poobedné zmeny  Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: - doprava v rámci celého žilinského kraja zabezpečená ZDARMA- zaškolenie do pracovných procesov- možnosť dlhodobej spolupráce- bezproblémová komunikácia a spolupráca s naším koordinátoromKaždého nášho zamestnanca si veľmi vážime, a preto k nemu aj tak pristupujeme. Informácie pre uchádzača: Zaslaním môjho životopisu a motivačného listu, resp. inej dokumentácie beriem na vedomie, že spoločnosť PROPLUSCO spol. s r. o. bude spracúvať moje osobné údaje na účely uskutočnenia výberového konania a obsadenia uverejnenej pracovnej pozície vhodným kandidátom, a teda za účelom sprostredkovania zamestnania.
Súčasne beriem na vedomie, že moje osobné údaje budú zdieľané so spoločnosťou, pre ktorú sa uvedená pracovná pozícia obsadzuje. Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia.
Zároveň naša spoločnosť pristupuje k ochrane Vašich osobných údajov seriózne a preto upriamujeme Vašu pozornosť na Poučenie dotknutej osoby, kde sa dozviete kompletné informácie o Vašich právach a spôsobe spracúvania Vašich osobných údajov https://proplusco.sk/ochrana-osobnych-udajov-gdpr
Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.Viac pracovných pozícií nájdete na https://proplusco.sk/praca
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- manuálna zručnosť
- zodpovednosť
- spoľahlivosť
- chuť pracovať

PROPLUSCO spol. s r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: PROPLUSCO je personálno-poradenská spoločnosť, ktorá pôsobí na Slovensku už od roku 1997. Sme členom Asociácie personálnych agentúr Slovenska, držiteľom povolenia na vykonávanie činnosti agentúry dočasného zamestnávania a držiteľom oprávnenia na činnosť sprostredkovanie zamestnania za úhradu.

Tak ako nám záleží na spokojnosti našich zamestnancov, tak je pre našu spoločnosť prvoradá aj spokojnosť zamestnávateľov, ktorým poskytujeme naše služby, ktorými sú Recruitment, Personálny lízing, Brigádnický servis, Outsourcing kontroly kvality a Mzdový outsourcing.

Sme tím ľudí, ktorý si vypočuje vaše požiadavky, splní vaše želania a to rýchlo a kvalitne.

Všetko dôležité o nás a našich službách nájdete na www.proplusco.sk.
Kontakt: PROPLUSCO spol. s r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 214 ľudí online.