Špecialista/ka na neinvazívne prístrojové ošetrenia Žilina

WELL IN s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 22.10.2024 17:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Spoločnosť NUTRIADAPT v Žiline hľadá osobu na prístrojovú starostlivosť v oblasti redukcie hmotnosti a remodelácie postavy.Budete sa starať o existujúcich aj nových klientov pomocou špičkových prístrojov na redukciu hmotnosti a remodeláciu telesných partií. Procedúry sú veľmi príjemné a jednoduché na obsluhu. S nami to zvládnete :-)V rámci zavedenia novej exkluzívnej služby spolupracujeme s MUDr. Ondrejom Nývltom (predseda Asociácie výživových poradcov) a MUDr. René Vlasákom (člen výboru Českej lymfologickej spoločnosti).Čo na Vás čaká a prečo Vás potrebujeme:Poskytovanie kompletnej starostlivosti o klientov.Obsluha jednotlivých prístrojov na remodeláciu postavy a redukciu hmotnosti.Spolupráca s výživovými špecialistami kliniky NUTRIADAPT pri celkovom riešení stavu klienta.Stanovenie formovacieho plánu s klientmi pre dlhodobú starostlivosť a trvalé výsledky.Našim hlavným poslaním je poskytovať služby najvyššej kvality tak, aby sa klienti u nás cítili príjemne a užili si nadštandardný servis. Ponúkaný plat: Od 1050.00 – do 2000.00 EUR/mesiack základnej mzde prislúchajú ďalšie odmeny a bonusyTermín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: Čo Vám môžeme ponúknuť:Byť súčasťou nového unikátneho konceptu, ktorý predstavuje najkomplexnejšiu starostlivosť o klienta v redukcii hmotnosti.Motivačné mzdové ohodnotenie a bonusy z predaja.Odborné zaškolenie zadarmo s odborníkmi z praxe a lekármi.Vybrané služby spoločnosti NUTRIADAPT pre seba zadarmo.Výrazné zľavy na firemné produkty a služby.Informácie pre uchádzača: Poprosíme poslať životopis s aktuálnou fotografiou a so súhlasom na použitie osobných údajov pre potreby výberového konania v zmysle § 7 ods. 1 a 2 zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Po starostlivom posúdení všetkých žiadostí, budeme kontaktovať iba uchádzačov/ky postupujúcich do ďalšieho kola.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Aké znalosti a zručnosti by ste mali mať:
Chuť poskytovať špičkové služby v oblasti redukcie hmotnosti a remodelácie postavy.
Zapálenie pre svoju prácu a záujem o trendy a novinky v obore.
Časovú flexibilitu.
Akreditovaný kurz maséra alebo vzdelanie v oboru kozmetička je podmienkou.  
Obsluha prístrojov je nenáročná, všetko vás naučíme, stačí iba chuť do práce.
Proklientský prístup, príjemný vzhľad a reprezentatívne vystupovanie berieme za samozrejmé.

WELL IN s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: NUTRIADAPT Nutrition & Beauty Clinic je úspešnou nadnárodnou franchisovou sieťou profesionálnych kliník a tvorcom inovatívnych metód s úplne ojedinelým konceptom v segmente riadenej redukcie telesnej hmotnosti, ktorý moderným spôsobom prepája výživové poradenstvo s osobnými výživovými plánmi a podpornými prístrojovými procedúrami, ktoré vedú k zintenzívneniu cieleného zoštíhlenia a formovania postavy.

My všetci v NUTRIADAPT Nutrition & Beauty Clinic si uvedomujeme, ako veľmi môže byť zmena životného štýlu a návykov pre našich klientov náročná a ťažká. Vynakladáme preto veľké úsilie na to, aby sme všetkým našim klientom poskytli nadštandardnú odbornú a profesionálnu starostlivosť.

WELL IN s.r.o. je master franchisor konceptu NUTRIADAPT v SR.
Kontakt: WELL IN s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 202 ľudí online.