Účtovník/Daňový konzultant - Trainee program pre študentov 2. až 4. ročníka VŠ

Emineo Partners - financial services, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 22.10.2024 18:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Do nášho teamu hľadáme šikovných študentov, ktorí chcú na sebe pracovať.Si v 2. až 4. ročníku univerzity a študuješ ekonomický smer? Plánuješ po škole pracovať v účtovníctve, v mzdách alebo ako daňový poradca? Chceš na sebe pracovať, absolvovať do roka desiatky školení, byť vedený skúseným účtovníkom, mzdárom, audítorkou a daňovým poradcom?Ak áno, neváhaj a zašli nám životopis.Počas práce v našom teame budeš zapojený do množstva zaujímavých úloh:Intern na účtovné/ mzdové oddelenie:- mesačné spracovanie účtovníctva spoločností pod vedením skúseného účtovníka a audítora- účasť na rekonštrukciách účtovníctiev- spolupráca pri príprave daňových priznaní za daň z príjmov a DPH- komunikácia s klientmi a externými inštitúciami- riešenie problémov v oblasti účtovníctva a daní- zaškolenie do mzdového účtovníctva skúseným mzdárom- samostatné spracovanie mzdovej agendy našich klientov podľa aktuálnych slovenských zákonov- hľadanie riešení problémov v oblasti miezd a daní- komunikácia s daňovým úradom, sociálnou poisťovňou a zdravotnými poisťovňami- podpora kolegov v tíme- vzdelávanie v oblasti vlastnej špecializácie Ponúkaný plat: Od 5.00 – do 7.00 EUR/mesiacvýsledná mzda podľa skúseností uchádzačaDruh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: * mladý a priateľský tím v stabilnej spoločnosti
* možnosť zdokonaliť sa v anglickom a nemeckom jazyku formou účasti na jazykových kurzoch, ktoré sa konajú v priestoroch našej firmy a sú hradené firmou
* príjemné pracovné prostredie v historickom centre mesta
* podpora kariérneho a osobnostného rastu
* pravidelná účasť na školeniach
* možnosť konzultácií s audítorom, daňovým poradcom, advokátom
* pravidelný teambuilding
* Multisport karta
* možnosť nástupu na TPP po úspešnom ukončení štúdiaInformácie pre uchádzača: Ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavenie záujmu. Dovoľujeme si vás informovať, že oslovení budú len vybraní uchádzači, ktorí budú pozvaní priamo na pracovný pohovor.
Pozícia je obsadzovaná pre spoločnosť Emineo Partners- accounting services s.r.o., partnerskú spoločnosť spoločnosti Emineo Partners- financial services s.r.o.
Požadované vzdelanie:študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Pozícia je vhodná pre študenta vysokej školy so zameraním na účtovníctvo, dane, audítorstvo a obchod.
Naším zámerom je ponúknuť pozíciu perspektívnym uchádzačom s proaktívnym a tvorivým prístupom a so snahou vzdelávať sa v praxi pod vedením skúsených účtovníkov.

Je našou snahou vytvoriť podmienky pre formovanie ambicióznych študentov pomocou mentoringu od skúsených účtovníkov a daňových poradcov, ktorí ich prevedú celým procesom účtovníctva.

Predchádzajúce skúsenosti s účtovníctvom nie sú podmienkou, vyžadujeme zodpovedný a pracovitý prístup, schopnosť skombinovať štúdium s prácou na dohodu a snahu rozvíjať sa v oblasti účtovníctva.

Dôležitou podmienkou je pozitívny prístup ku kolegom a schopnosť pracovať v tíme.

Emineo Partners - financial services, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: ETL GLOBAL / EMINEO PARTNERS je poradenská spoločnosť, ktorá je súčasťou medzinárodnej poradenskej siete ETL GLOBAL, ktorá zastrešuje daňové kancelárie, advokátske kancelárie a účtovné spoločnosti.

Náš tím tvoria desiatky odborníkov z rôznych oblastí – daňoví poradcovia, audítor, právnici, advokáti, účtovníci, konzultanti a experti na firemné financie. To nám umožňuje reagovať na všetky potreby našich klientov veľmi promptne a flexibilne. Výnimkou nie sú 25 ročné skúsenosti členov nášho tímu vo vlastnom odbore.
Kontakt: Emineo Partners - financial services, s.r.o.

Ďalšie brigády

Manipulačné práce v tlačiarni

Bratislava - Ružinov
6,5 € / hod.

SBS v civilu - 1200 € prémie / 7 EUR hod.

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Saunový animátor AU Park

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Výdaj tovaru v sklade

Bratislava - Staré Mesto
6,47 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (616)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 421 ľudí online.