Obchodný asistent - správa financií a majetku klientov (Bratislavský kraj)

Ing. Milan Singhofer s.r.o. - Broker Consulting, a.s.
Dlhodobá brigáda
Včera 1:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Obchodný asistent - správa financií a majetku (Bratislavský kraj)Asistovanie pri obchodných stretnutiach, odbornej a administratívnej podpore OK Finančného centra v Bratislave.Analýza potrieb klienta a návrh riešenia.Správa kľúčových informácií o klientoch.Príprava finančných modelácií a kalkulácií.Tvorba majetkového plánu klientov.Vyhodnotenie a výber vhodných produktov pre klientov.Komunikácia s inštitúciami a klientmi v súvislosti s realizáciou riešenia a uzavretím zmlúv.Príprava zmlúv pre klientov na podpis a zabezpečenie online digitálneho spracovania.Správa zmlúv, termínov, digitálnych zložiek klientov.Práca s on-line aplikáciami pre informácie o klientoch, plánovanie a porovnanie produktov a správu klientskych zložiek.Zabezpečenie vysokého stupňa spokojnosti klientov a ich loajality. Ponúkaný plat: Od 1300.00 – do 3000.00 EUR/mesiacmožnosť nárastu až do výšky 3.000 €, s možnosťou postupu na seniorskú pozíciu s príjmom nad 3.000 €Termín nástupu: 01.12.2024 prípadne dohodou aj skôrDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Nechcete byť len bežným "predajcom produktov"? Chcete objaviť svet moderného obchodu a správy majetku? Učte sa od profesionálov.Staňte sa členom servisného tímu a získajte skúsenosti od profesionálnych finančných a realitných špecialistov. Našim cieľom je poskytovať klientom profesionálny servis v plánovaní a všetkých dôležitých životných oblastiach.1. Získanie zručnosti pri jednaní s klientmi a finančnými inštitúciami.2. Získanie cenných vedomostí o práci s finančnými produktami a plánovaním.3. Neustále odborné vzdelávanie4. Práca s modernými aplikáciami a nástrojmi5. Produktové výhody od finančných inštitúcií6. Možnosť postupu na manažérsku, konzultantskú pozíciu.7. Rast finančného ohodnotenia v závislosti so získanými skúsenosťami a dosiahnutými výsledkami.Informácie pre uchádzača: Posielajte žiadosti o pracovnú ponuku mailom na milan.singhofer@bcas.sk
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:
  • Komunikatívny a zaujímaš sa o ľudí
  • Schopnosť systematicky plniť úlohy a ciele
  • Spoľahlivý a samostatný
  • Dobrá schopnosť rozvrhovať si prácu
  • Zručnosť v kalkuláciách
  • Vyžadované vzdelanie: stredoškolské s maturitou
  • Hard skills: skúsenosti s prácou s MS Office
  • Soft skills: tímová spolupráca, flexibilita

Ing. Milan Singhofer s.r.o. - Broker Consulting, a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Broker Consulting, a.s. je moderná spoločnosť zameraná na vytvorenie majetkových plánov a správu majetku klientov.

Prepájame dôležité oblasti v správe majetku, z ktorých najdôležitejšie sú finančné plánovanie, obchodný a právny servis v realitnej oblasti, správa investičného majetku a tvorba stratégie finančnej nezávislosti našich kľúčových klientov.

Sme lídrom v zavádzaní moderných digitálnych technológií pri správe majetku a plánovaní pre klientov.

Naše poslanie:
Sme finanční a realitní konzultanti. Pomáhame ľuďom s istotou zvládať osobné ciele a veľké životné rozhodnutia. Inšpirujeme svojich klientov a spolupracovníkov k rastu a finančnej nezávislosti.
Kontakt: Ing. Milan Singhofer s.r.o. - Broker Consulting, a.s.

Ďalšie brigády

Expedovanie tovaru v sklade

Bratislava - Rača
5 € / hod.

Expedovanie tovaru v sklade

Bratislava - Rača
5 € / hod.

Obsluha čerpacej stanice - Slovnaft Bratislava

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Dokladanie tovaru do regálov

Bratislava - Devínska Nová Ves
5 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (616)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 178 ľudí online.