Aj bez skúseností môžeš vycestovať a pracovať cez nás v spoločnosti 1Bite. Mzda od 14,51€ až do 29,02€

Holandsko
Universal Consulting s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Včera 17:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Pre nášho holandského partnera hľadáme šikovných pracovníkov do spoločnosti, ktorá sa zaoberá výrobou snackov (syry, salámy, mäso, šaláty, sušené paradajky atď).Pracuje sa na oddeleniach - krájanie, balenie, etiketovanie, príprava objednávok na expedíciu.Máte možnosť byť zaškolený a stať sa operátorom linky za lepších mzdových podmienok.Vieme umiestniť každého motivovaného pracovníka, ktorý ma aspoň základné skúsenosti v produkcií a ovláda anglický jazyk na úrovni A2.Vo výrobniach je približne 7-9 stupňov. Práca na dve smeny od 6:30 - 15:00 a druhá smena 15:00 - 23:30.Zložky mzdy:hodinová mzda 14,51€/hod bruttopríplatky nad 40 odpracovaných hodín týždenne 140%nadčasy v sobotu medzi 00:00 - 12:00 vo výške 180%nadčasy v sobotu medzi 12:00 - 00:00 vo výške 200%nadčasy v nedeľu vo výške 200%ku mzde sa vypláca príplatok 8,33% - holiday moneyViac informácií o pracovnej ponuke nájdete tu:https://www.universalconsulting.sk/jobs/praca-v-zahranici-v-holandsko/ Ponúkaný plat: Od 14.51 – do 29.02 EUR/mesiacMzda v čistom po odrátaní ubytovania a poistenia vychádza okolo 1600-1800€.Termín nástupu: od polovice NovembraDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Atraktívna mzda s pravidelným hodnotením výkonu a týždenná výplata.Možnosti pre odborný a osobný rozvoj.Moderné pracovné prostredie s najnovšími technológiami.Stabilná práca v inovatívnej spoločnosti.Holandská pracovná zmluva so sociálnym, zdravotným a dôchodkovým zabezpečením.Komplexné zdravotné poistenie v rámci holandského zdravotného systému.Nízke vstupné náklady a možnosť nárokovať si väčšinu nákladov na zdravotné poistenie.Ubytovanie zabezpečené zamestnávateľom (domy, byty), hoci náklady hradí zamestnanec.Doprava do práce zabezpečená zamestnávateľom.Pomoc pri vybavení registračných povinností a podpora zamestnávateľa počas celého pobytu v Holandsku.Informácie pre uchádzača: Zabezpeč si svoje miesto a pošli svoj životopis ešte hneď na zivotopis@universalconsulting.sk

Začnite svoju cestu vo svete logistiky práve teraz! ?
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Hľadáme motivovaných, komunikatívnych, tímových kolegov, ktorí berú svoju prácu seriózne. Potrebujete sa dohovoriť po anglicky a mať záujem zaučiť sa.

Odmeníme sa Ti prácou v TOP spoločnosti a výbornou mzdou!

Oceníme, pokiaľ máš skúsenosť s prácou v produkcií a ovládaš anglický jazyk na úrovni A2.

Universal Consulting s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: „VAŠA CESTA K NAJLEPŠEJ PRÁCI V ZAHRANIČÍ ZAČÍNA S NAMI!“

Vstúpte do sveta nespočetných príležitostí s Universal Consulting – lídrom na trhu sprostredkovania práce v zahraničí. Sme viac než len agentúra, sme vaša dôveryhodná brána k úspechu a sebarealizácii.

S 22-ročnými skúsenosťami sme tu, aby sme vás bezpečne previedli každým krokom na vašej ceste za novou kariérou. Ponúkame najbohatší výber pracovných pozícií na zahraničnom trhu a naším prvoradým cieľom je poskytovať bezchybnú podporu pri každej relokácii.

Sme hrdí na to, že sme od roku 2002 pomohli zabezpečiť prácu pre viac ako 19.100 spokojných kandidátov. Naša starostlivosť nekončí len pri nájdení práce. Naším poslaním je stáť pri vás, poskytovať vám podporu a poradenstvo, aby ste sa cítili ako doma kdekoľvek na svete.

S Universal Consulting nie ste len kandidátom – ste súčasťou rodiny, na ktorej rozvoji a spokojnosti nám úprimne záleží. Začnite s nami svoju novú kapitolu a objavte svet plný možností!
Kontakt: Universal Consulting s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 189 ľudí online.