Práca v Holandsku vhodnejšia pre mužov - vykladanie/nakladanie balíkov. Garantované hodiny a vysoká mzda. Ubytovanie len 75€ / týždeň.

Holandsko
Universal Consulting s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Včera 17:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme šikovných a spoľahlivých pracovníkov s dobrou fyzickou kondíciou na vykladanie a nakladanie kontajnerov/kamiónov. Je to práca priamo pre zamestnávateľa, ktorý Vám garantuje pracovné hodiny aj mzdu. Pokiaľ ste šikovný, splníte limit a budete pracovať len 5-6 hodín, zamestnávateľ Vám zaplatí 8 hodín.______________________________________Výhodou je aj dobré a lacné ubytovanie (len 75 € týždenne) a 6 mesačný kontrakt, ktorý môže prejsť na dlhodobý.Práca je vzhľadom k charakteru práce vhodnejšia pre mužov (manipulácia s ťažšími balíkmi a pod.)___________________________________Náplň práce:Vašou náplňou práce bude rôznorodé nakladanie a vykladanie lodných kontajnerov a nákladných áut (balíky, krabice, palety).Ako nakladač/vykladač námorných kontajnerov a kamiónov budete pracovať u rôznych klientov v rôznych miestach po celej krajine. Od 500 do 10 000 balíkov. Každý deň je iný!Dennou náplňou práce sú 4 kontajnery. Vyloženie jedného kontajnera trvá v priemere 2 hodiny. Pokiaľ však stihnete kontajnery vyložiť skôr, Vaša pracovná doba sa končí a zaplatených budete mať 8 hodín.Podrobné informácie o pracovnej ponuke nájdete tu: https://universalconsulting.sk/jobs/pracovnici-vykladanie-nakladanie-tovaru-garantovane-hodiny/ Ponúkaný plat: Od 13.88 – do 27.76 EUR/mesiacČistá mzda, už po odrátaní všetkých odvodov vrátane poistenia aj ubytovania, je cca. 1450€ mesačne (je to mzda za 144 hodín) + raz ročne vyplatený dovolenkový príspevok, tzv. holiday money (13. plat)Termín nástupu: ihneď, každý týždeňDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: • budete pracovať priamo pre zamestnávateľa, nie pre agentúru• výborné mzdové ohodnotenie• raz ročne vyplatený dovolenkový príspevok, tzv. holiday money (13. plat)• mzda vyplácaná každé 4 týždne + možnosť požiadať o zálohu už poprvom odpracovanom týždni• garantované hodiny (144 hodín mesačne - zamestnávateľ zaručuje zamestnancovi min. 144 pracovných hodín za mesiac, alebo mu vyplatí mzdu za 144 hodín, aj keď pracoval menej.)• 6 mesačný kontrakt• zabezpečené ubytovanie za veľmi výhodnú cenu (len 75€/týždeň)• starostlivosť zo strany zamestnávateľa + pomoc pri vybavenívšetkých registračných povinností v Holandsku• doprava do / z práce zabezpečená zamestnávateľom ZDARMA• nízke vstupné náklady• stabilná práca_______________________Čítaj ďalej:• holandská pracovná zmluva, holandské sociálne, zdravotné,dôchodkové zabezpečenie• ku mzde dostávate dovolenkové peniaze 8% z Vašej hrubej mzdy,vyplatené raz ročne v mesiaci jún (alebo po odchode zo spoločnosti)• podpora zo strany zamestnávateľa počas celého pobytu v Holandsku• pomoc pri vybavení všetkých registračných povinností v Holandsku, vrátane BSN čísla• viete si uplatniť navrátenie väčšinovej časti nákladov za zdravotné poistenieInformácie pre uchádzača: Ponuka je stále aktuálna!
Pošli životopis na uc@universalconsulting.sk a my sa Ti určite ozveme!
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Pokiaľ sa dohovoríš po anglicky, si motivovaný, fyzicky FIT a máš chuť si dobre zarobiť, máš všetky predpoklady získať túto prácu. 

Universal Consulting s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: „VAŠA CESTA K NAJLEPŠEJ PRÁCI V ZAHRANIČÍ ZAČÍNA S NAMI!“

Vstúpte do sveta nespočetných príležitostí s Universal Consulting – lídrom na trhu sprostredkovania práce v zahraničí. Sme viac než len agentúra, sme vaša dôveryhodná brána k úspechu a sebarealizácii.

S 22-ročnými skúsenosťami sme tu, aby sme vás bezpečne previedli každým krokom na vašej ceste za novou kariérou. Ponúkame najbohatší výber pracovných pozícií na zahraničnom trhu a naším prvoradým cieľom je poskytovať bezchybnú podporu pri každej relokácii.

Sme hrdí na to, že sme od roku 2002 pomohli zabezpečiť prácu pre viac ako 19.100 spokojných kandidátov. Naša starostlivosť nekončí len pri nájdení práce. Naším poslaním je stáť pri vás, poskytovať vám podporu a poradenstvo, aby ste sa cítili ako doma kdekoľvek na svete.

S Universal Consulting nie ste len kandidátom – ste súčasťou rodiny, na ktorej rozvoji a spokojnosti nám úprimne záleží. Začnite s nami svoju novú kapitolu a objavte svet plný možností!
Kontakt: Universal Consulting s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 202 ľudí online.