Salaš a reštaurácia Beckov
– príprava jedál (domáca slovenská kuchyňa)
– zodpovednosť za kvalitu
– spolupráca s vedením spoločnosti
– príprava jedál podľa jedálneho lístka
– zodpovednosť za pridelenú časť úloh
– zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov
– dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál a receptúr.
– dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
– organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
– kontrola kvality hotových jedál.
– sledovanie správnych skladových zásob základných surovín a ich účelné využívanie.
– skúsenosti s riadením kuchyne a kolektívu kuchárov
– dodržiavanie nastavených zásad a pracovného tempa v tíme
– organizovanie práce podriadených kuchárov a pomocných síl v kuchyni
– aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.