Ogodo s. r. o.
-odbornáprípravakoláčov a zákuskov podľa stanovených receptov
-zaznamenávanie objednávok
– kontrola teploty skladovania v chladiacich zariadeniach 2x denne- zapisovať
– kontrola teploty finálnych výrobkov 2x denne
– kontrola teploty skladovania v mraziacich zariadeniach 2x denne
– denne zapisovať teplotu a vlhkosť v suchom sklade
– kontrola a zápis monitorovacích staničiek na škodcov4 krát do mesiaca
– pri šokovom zmrazovaní sledovanie a zápis (správna teplota zmrazovania)
– sledovanie stavu tovaru a nahlasovanie čo dochádza
– kontrolovanie stavu cukrárne a udržovanie čistoty na pracovisku, (vrátane skladov) denné umývanie
– vyrobené výrobky odovzdávať do kaviarne iba s dodacím listom
– sledovanie prijatého tovaru a sledovanie záruky všetkého tovaru
– tovar po otvorení označovať
Pravidelný pracovný čas. 8.00-16.30