Vedúci zmeny Carnevalle/Zylinder

Aldente s.r.o.

Dlhodobá brigáda
Ut 13.5.2025

Informácie o pracovnom mieste

Spoločnosť Benčík culinary hľadá do reštaurácie Carnevalle/ Zylinder vedúceho zmeny.

Náplň práce čašník / supervízor:

  • Obsluha hostí: Privítanie hostí, sprievodné kroky počas sedenia a zabezpečenie príjemnej atmosféry počas návštevy.
  • Predaj a odporúčanie nápojov a jedál: Znalosť jedálneho a nápojového lístka a schopnosť odporučiť vhodné produkty podľa preferencií hostí.
  • Príprava stola: Príprava a čistenie stolov pred a po obsluhe hostí, starostlivosť o poriadok v oblasti, kde sa hostia nachádzajú.
  • Sledovanie spokojnosti hostí: Aktívne sledovanie potrieb hostí počas celej ich návštevy, vybavovanie špecifických požiadaviek.
  • Vyúčtovanie a prijímanie platieb: Správne a rýchle vyúčtovanie objednávky, prijímanie platieb v hotovosti alebo kartou.
  • Údržba čistoty a hygieny: Dodržiavanie hygienických noriem a čistoty v zóne, kde sa podávajú jedlá a nápoje.
  • Riadenie tímu čašníkov: Zodpovednosť za organizáciu a koordináciu práce čašníkov, rozdelenie úloh a zabezpečenie hladkého chodu obsluhy.
  • Školenie nových zamestnancov: Vedenie školení pre nových čašníkov, zaistenie ich zoznámenia sa s pracovnými postupmi, pravidlami a štandardmi reštaurácie.
  • Zodpovednosť za kvalitu obsluhy: Kontrola kvality obsluhy a služieb, zabezpečenie toho, aby hostia mali pozitívny zážitok.
  • Komunikácia s manažmentom: Reportovanie a konzultácia s manažmentom o výkone tímu, problémoch alebo potrebách na zlepšenie služieb.
  • Zabezpečenie hladkého chodu prevádzky: Dohľad nad efektívnym chodom prevádzky, riešenie prípadných problémov a výziev, zabezpečenie plnenia denných cieľov.
  • Kontrola zásob a objednávok: Spolupráca pri kontrolovaní zásob, v prípade potreby komunikácia s dodávateľmi a zabezpečenie včasného doplnenia tovaru.
  • Skladové hospodárstvo: Zodpovednosť za skladové hospodárstvo, spracovanie inventúr

Bližšie informácie o pracovnej náplni preberieme na osobnom pohovore.

Ponúkaný plat

1 250 € – 1 650 € / mesiac

+ tringelty + odmeny za výkon + dodatočná možnosť zárobku na firemných cateringoch Podrobnosti o mzde preberieme na osobnom pohovore.

Termín nástupu

dohodou (ASAP)

Druh pracovného pomeru

plný úväzok, na dohodu, živnosť

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.

Aldente s.r.o.

Stručná charakteristika spoločnosti: Bencik Culinary Group vlastní sieť ? la carte reštaurácií, prémiových samoobslužných reštaurácií v business a shopping centrách. Okrem toho samostatnú cateringovú divíziu Party Guru Catering a cukrárenskú divíziu aj s cukrárňou CrémeChic.

Bencik Culinary Group odráža dlhodobú filozofiu jej majiteľa Pavla Benčíka, ktorú on sám definuje ako osobný vzťah k zákazníkom, dôraz na špičkovú kvalitu, inovatívnu kuchyňu a vlastnú zainteresovanosť na všetkých aspektoch podnikania. Zároveň je potvrdením záväzku rozvíjať gastronomickú scénu v tomto regióne.
Kontakt: Aldente s.r.o.

Inzercia brigády

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 4 141 ľudí online.