Grafik webových stránok

SIXNET internet technologies s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Po 15.4.2024 12:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: dizajn webových stránok,príprava rôznych grafických doplnkov (bannery, ikony, záhlavia...)vytváranie lôg, dizajnmanuálovpríprava tlačovín - vizitky, letáky, polepy áut... Ponúkaný plat: Od 1400.00 – vianočná odmenaTermín nástupu: 1. máj resp. po dohodeDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: práca na zaujímavých projektoch,množstvo rozmanitých klientov a zadaní,malý, fajn kolektív,mix homeoffice a práca vo firme,firemný notebook,pekné a príjemné kancelárske priestoryInformácie pre uchádzača: Príjemná, kreatívna práca na rôznych nových aj bežiacich projektoch.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Hľadáme kreatívca, ktorý je rozhľadený v aktuálnych trendoch, dokáže premýšľať aj v dlhodobom horizonte, má nejaké základné technické skúsenosti s webdizajnom, programovať nemusí. Práca s videom, fotenie sú vítané, ale nie nutné.

SIXNET internet technologies s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: SIXNET je malá spoločnosť pôsobiaca na poli IT v oblasti vývoja webových stránok, SEO optimalizácií, multimédií a reklamy od roku 2002. Aktuálne má spoločnosť 6 zamestnancov - programátorov, grafika a manažérov.
Kontakt: SIXNET internet technologies s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 714 ľudí online.