Baví ťa ázijská kuchyňa? Hľadáme práve teba! (práca s wokom)

Precise Group s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 16.4.2024 1:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Baví ťa ázijská kuchyňa alebo sa chceš naučiť robiť sushi a iné ázijské pokrmy? Hľadáme záujemcov pre nový koncept ázijskej kuchyne, ktorí budú mať možnosť sa vypracovať na až pozíciu sous-chefa svojou prácou na jednotlivých prípravných sekciách.Nemáte skúsenosti s tvorbou ázijských pokrmov? Nevadí. S pozitivnym a aktívnym prístupom ťa zaučime a budeme dohliadať nad tvojimi krokmi, ktoré budú zaručovať úspech v rámci overeného food konceptu. To čo nás zaújma je Vaša otvorenosť a teda schopnosť sa učiť a veriť v sám seba.Ponúkame Vám získanie know-how a zručnosti v oblasti prípravy a kompletizácie orientálneho menu, pôsobenie v autentickom kolektíve, ktorý je zameraný na produkciu jedál v požadovanej kvalite a kariérny rast, ktorý bude v súlade s Vašimi a potrebami firmy, ktorá sa neustále rozvíja.Ponúkame stabilnú prácu s možnosťou osobného rozvoja napriek dlhodobo náročnej situácii v gastre a s tým spojenými vládnymi opatreniami a reakciami reštauračných subjektov na tieto. Vďaka obchodnému modelu spoločnosti nezostanete bez vynikajúcej príležitosti v oblasti osobnostného rozvoja!Čo sa bude od Vás očakávať:Príprava pokrmov a ich kompletizácia podľa receptúrKontrola stavov surovín a dohľad nad objednávanímVedenie a zdieľanie zodpovednosti za rozvoj svojej sekciePráca na zmeny:jednozmenný pracovný režim s tým, že sa pracuje dlhý (pondelok, utorok, piatok, sobota, nedeľa) a krátky týždeň (streda a štvrtok). Pracovný čas: od 08:00 - 09:00; do 21:15 - 22:15Potreba zdravotnej karty a odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami alebo výučný list. Ak však nemáte doklad o odbornej spôsobilosti, okamžite zabezpečíme zaradenie do programu o získanie tohto potvrdenia Termín nástupu: ASAPDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Pozitívny kolektív, ktorý je spojený s podnikovou víziouStabilná práca na zmluvu po dohode so zamestnávateľomStrategické nastavenie kariérneho rastuOtvorenosť k podnikovým zmenám a rotovaniu medzi sekciamiEmployee card - zamestnanecká zľava v rámci skupiny našich firiemInformácie o výberovom konaníInformácie pre uchádzača: Neváhajte nás kontaktovať. V prípade záujmu o túto príležitosť sme otvorení okamžitému stretnutiu a konzultácii Vašich otázok.
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Proaktívny prístup k servisu, otvorenosť a flexibilita k dosahovaniu vyššej kvality služieb a jej udržateľnosti, zmysel pre čistotu, sebadisciplína a etický kódex správania sa na pracovisku.


Precise Group s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Precise Group patrí medzi najväčšie lokálne gastro spoločnosti. Sme stabilným zamestnávateľom pôsobiacim v Košiciach a v okolí viac ako 10 rokov.
Portfólio našich prevádzok tvoria koncepty ako Precise Kantíny, Precise Catering, legendárna mexická reštaurácia La Hacienda, či známa cukrárenská výroba Red Velvet Cakes a novootvorený Red Velvet Cake Bar na Hlavnej.
Kontakt: Precise Group s.r.o.

Ďalšie brigády

Čašníčka/recepčná

Košice
Dlhodobá brigáda

Grafik webových stránok

Košice
Dlhodobá brigáda

Závozník pri rozvoze tovaru

Košice
7 € / hod.
Ďalšie brigády Košice (134)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 457 ľudí online.