Food Station čašník/servírka

COFFEE TOUCH, s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Št 25.4.2024 12:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Obsluhovanie zákazníkov a komunikácia s nimi, prijímanie objednávok. Práca s pokladňou, dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí, kontrola stavu reštaurácie, udržiavanie poriadku a čistoty. Riešenie reklamácii a sťažností zákazníkov, dodržiavanie BOZP a PO predpisov.

Vybraného uchádzača o tuto pozíciu zaškolíme na náš systém práce
Pracovná doba v pravidelnom cykle dlhý a krátky týždeň 09:00 - 21:00h.
Sviatky voľné. Ponúkaný plat: Od 1000.00 – do 1200.00 EUR/mesiac5,50€/hod. nettoTermín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Práca v príjemnom a čistom prostredí, strava a pitný režim zabezpečený, možnosť osobného rastu, profesionálny prístup, výhodná pracovná doba dlhý a krátky týždeň, sviatky voľné.
Príplatky za prácu cez víkendy. Možnosť príspevku na dopravu.Informácie pre uchádzača: Záujemcovia, prosíme Vás zasielajte životopisy na email, radi Vám zodpovieme všetky otázky
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Ďalšie požiadavky na kandidáta:zodpovednosť, spolahlivosť, kreativita, samostatnosť a ochota učiť sa nové veci

COFFEE TOUCH, s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť zaoberajúca sa gastronómiou, s viac ako 10 ročnými skúsenosťami. Kvalita a spokojnosť zákazníka je prvoradá.
Kvalita produktov a služieb - staňte sa aj vy členom tímu.
Naše aktivity si môžete pozrieť na web. stránke www.coffeetouch.sk alebo na konkrétnych stránkach reštaurácií www.grandcaffe.sk alebo www.la-cultura.sk alebo www.foodstation.sk

Náš záujem je pracovať s kvalitným tímom, kde obojstranný seriózny prístup môže viesť jedine k najvyššej spokojnosti zákazníka.
Kontakt: COFFEE TOUCH, s. r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 778 ľudí online.