Hľadáme šikovného upratovača/ku v Petržalke

SLOVCLEAN a.s.
Dlhodobá brigáda
Št 2.5.2024 18:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme šikovné a zodpovedné upratovačky na viaceré objekty v Bratislave. Upratujú sa kancelárske, sociálne zariadenia a spoločné priestory. Pracovná doba :- 5x týždenne (po až pia),od 14:30 na 1 hodinu, (97€/mesiac)alebo/a- 5x týždenne (po až pia),od 6:15 na 2 hodiny, (195€/mesiac)alebo/a- 3x týždenne (po, str, pia), od 8:30 na 1 hodinu (55€/mesiac) alebo/a - 4x týždenne (po, str, pia, so), od 7:30 na 2 hodiny (191€/mesiac)Základná mzda na hodinu je 4,31€ + 0,19€- 0,69€ osobné ohodnotenie.Pri živnosti je fakturovaná suma na hodinu 5 € + 0,87 -1,81€ osobitná odmena.Tvojou náplňou práce bude :-umývanie podlahy, vysávanie, utieranie prachu, udržiavanie bezprašného prostredia, upratovanie sociálnych zariadení a podobne. Ponúkaný plat: Od 195.00 – Presná výška mesačnej mzdy závisí od počtu odpracovaných hodínTermín nástupu: ihnedDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: možnosť dlhodobej a stabilnej brigády
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

SLOVCLEAN a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Naša spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu upratovacích služieb od roku 2005. Už osemnásť rokov poskytujeme našim klientom z najrôznejších oblastí profesionálne cleaningové služby. Našimi zákazníkmi sú veľké výrobné podniky, nevýrobné spoločnosti, obchodné centrá, administratívne komplexy, hotely či nemocnice.
Komplexné upratovanie vrátane špeciálnych prác, housekeepingu a doplnkové služby – to je naše portfólio, ktoré poskytujeme prostredníctvom ôsmich regionálnych zastúpení v rámci celého Slovenska. V súčasnosti pracujeme pre viac ako 200 zákazníkov, staráme sa o 2 500 objektov a čistíme a upratujeme plochy s rozlohou asi 22 500 000 m2.
Kontakt: SLOVCLEAN a.s.

Ďalšie brigády

Sestra na lôžkovom oddelení - ODIS

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Vykladanie tovaru z voľne ložného kontajnera

Bratislava - Petržalka
9,5 € / hod.

Pokladník, pokladníčka v obchodnom reťazci

Bratislava - Záhorská Bystrica
5,1 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (670)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 431 ľudí online.