Predavač/ka - poradca/kyňa (BB Dolná, BB HM Tesco)

FAnn-parfumérie, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Pi 10.5.2024 9:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Do našej predajne hľadáme člena tímu s dobrými komunikačnými schopnosťami a vystupovaním, ktorý sa bude pohybovať v príjemnom a voňavom prostredí.
Zákazníci u nás majú možnosť nájsť množstvo trendy luxusných a prestížnych značiek. Vaša nová práca bude zaujímavá, rozmanitá. Náplňou práce bude obsluha zákazníkov, starostlivosť o prevádzku predajne. Súčasťou je aj pozitívne naladenie a chuť učiť sa všetko potrebné o vôňach, krémoch, o dekoratívnej starostlivosti. Ponúkaný plat: Od 479.00 – + 30€/mesiac osobné ohodnotenie, mesačné odmeny za plnenie cieľov predaja prevádzky, ročná odmena Ďalšie výhody: finančný príspevok, stravovacia karta - podľa výberu, príplatok za prácu cez víkend (sobota, nedeľa), motivačné akcie po skúšobnej dobe.Termín nástupu: 1.6.2024Druh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: Čo ponúkame?

- Prácu na hlavný pracovný pomer
- Adaptačný program nových zamestnancov.
- Mentora, ktorý vás prevedie skúšobnou dobou a bude vám nápomocný.
- Kvalitné školenia dodávateľov typu Basic a novinky.
- Motivačné akcie od dodávateľov a spoločnosti FAnn.
- Spravodlivé jednanie a vzájomný rešpekt.Informácie pre uchádzača: Vzhľadom k veľkému počtu žiadostí nie je možné odpovedať všetkým. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.
Ak si prajete aby sme vás zaradili do databázy uchádzačov za účelom opakovaného kontaktovania priložte k žiadosti Súhlas so spracúvaním osobných údajov a oboznámte sa so Spracúvaním osobných údajov na www.fann.sk
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Od nášho nového člena tímu očakávame príjemné vystupovanie, profesionálnu starostlivosť o zákazníka na úrovni, komunikačné a reprezentačné kvality.

FAnn-parfumérie, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: FAnn parfumérie - sieť parfumérií, ktorá ponúka to najlepšie zo sveta vôní, pleťovej a dekoratívnej kozmetiky už viac ako 30 rokov.
Kontakt: FAnn-parfumérie, s.r.o.

Ďalšie brigády

Opatrovateľ/ka v domácnosti klientov

Banská Bystrica
Dlhodobá brigáda

Zákaznícka podpora na telefóne

Banská Bystrica
Dlhodobá brigáda

Zarob si na letnú dovolenku: Hľadáme inventúrnikov

Bratislava, Trnava, Trenčín, Nitra, Martin, Námestovo, Ružomberok, Žilina, Banská Bystrica, Zvolen
6,1 € / hod.
Ďalšie brigády Banská Bystrica (35)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 099 ľudí online.